© 2017 Gom-Magie | Christine Verstraete, WAREGEM | Bel voor bezoek : 0476 40 72 94 | christine@gom-magie.be

Over Gom-Magie
 

Gom-Magie is voornamelijk gespecialiseerd en ook het blancheren-decaperen-afbeitsen van meubelen en allerlei andere houten binnenhuisvoorwerpen zoals deuren, parket, trappen,... met behulp van de techniek van luchtgommen. Binnenshuis wordt geen gebruik gemaakt van water wat uiteraard de kwaliteit en duurzaamheid van het hout ten goede komt. Omdat wij ook werken onder lage druk garanderen we ook een minimum aan aantasting.

Meer dan luchtgommen alleen!
 

Vanaf nu kunt u bij ons ook terecht voor het afwerken van uw behandelde meubelen. Hieronder verstaan wij dan voornamelijk patineren, kalkverf opzetten, vernissen, verouderen, boenen,...
Hiervoor werken wij samen met een bekwaam vakman met jarenlange ervaring in het behandelen van meubelen.

 

Meubel renovatie
 

Wij behandelen niet alleen meubelen na het luchtgommen, wij kunnen ook meubelen volledig restaureren of renoveren. Wij zorgen ervoor dat uw meubel er terug uitziet zoals het hoort! Dit kan natuurlijk gecombineerd worden met luchtgommen en behandelen achteraf.
 

Interieur advies
 

Nu zijn uw meubelen gerestaureerd of behandeld en passen ze niet meer in uw interieur... wat nu?

Geen nood, ook hier kunnen we u een handje helpen. Wij kunnen gepersonaliseerd interieuradvies geven zodat uw interieur er terug keurig uitziet met uw "nieuwe" meubelen.

Contacteer ons

Wij geven uw houtwerk nieuw leven !