© 2017 Gom-Magie | Christine Verstraete, WAREGEM | Bel voor bezoek : 0476 40 72 94 | christine@gom-magie.be

Patineren
 

Bent u uitgekeken op de donkere kleur van die oude kast of past deze niet meer in je interieur?
Wij geven je meubels een tweede leven door ze te patineren.

Wij kunnen ook gepersonaliseerd interieuradvies geven zodat uw interieur er terug keurig uitziet met uw "nieuwe" meubelen.

 

Wat is patineren?
 

​​Wil je je trap, deur of meubel "heropdoen" ? Wij zijn gespecialiseerd in het opdoen van gelucht gomde stukken in hout! Als je de stukken wilt vernissen moet je weten dat er looizuren boven kunnen komen (zit in het hout) en dat kan verkleuring geven na het vernissen EN met de jaren (geel of oranje).

 

Daarom hebben we met Gom Magie een patine ontworpen om de verkleuring tegen te gaan en eventuele vlekken die niet weg zijn te verdoezelen.

 

Het is een patine (geen verouderd effect, wel naturel) die heel efficiënt is, sterk en een heel natuurlijke uitstraling geeft. Ze wordt bij ons zo goed als altijd (99%!) gevraagd en wordt gebruikt op trappen, deuren, parketten, keukens en meubels…. De patine is dus heel populair en mooi; we zijn er dan ook best trots op!

Ze past zowat in ieders interieur, alle kleuren en stijlen! Ze is niet te koop in de handel omdat dit wel ons handelsmerk is.

Wil u graag meer informatie of een offerte aanvragen?
 

Contacteer ons

Wat kan ik laten patineren?
 

Patineren kan gemakkelijk toegepast worden op grote meubelen, zitmeubelen en is ook zeer geschikt voor stukken met een reliëf.  Patineren wordt vooral toegepast op meubels en deuren, alsook voor restauratie van schilderijen.  Zo krijg je een verbinding tussen de gerestaureerde delen en het originele kunstwerk.

Wij geven uw houtwerk nieuw leven !